Voorzijnraap MKB
Logo nieuw

Bedrijf: overzicht & inzicht 

Voorzijnraap MKB begeleidt ondernemers die met hun bedrijf dreigen vast te lopen. Door met elkaar overzicht en inzicht te creëren ontstaat de ruimte om de juiste beslissingen te nemen en acties in gang te zetten. 


We starten met het in kaart brengen van de huidige stand van zaken: welke rekeningen moeten er nog betaald worden, welke klanten moeten nog betalen en hoe is je relatie met je bank en met je leveranciers. Dan stellen we een plan op waarin we de problemen één voor één proberen op te lossen. We kijken wat jij als ondernemer nog nodig hebt om dat plan uit te voeren. Door nu te investeren in een korte en krachtige oplossing ontstaat de rust en ruimte om weer te ondernemen.

Voorzijnraap MKB-1368x912
Voorzijnraap MKB Rust en Daadkracht-1368x912
PTSS-938x623

ONDERNEMER: RUST & DAADKRACHT

Als je tijdenlang onder hoogspanning staat dan is het moeilijk om nog in kansen te denken. Wij bieden je een maatwerkprogramma aan waardoor je jouw manier ontdekt om ontspanning en plezier terug te vinden. Met onze begeleiding ben je weer in staat om de juiste prioriteiten te stellen. En de eerste prioriteit ben jij zelf. Als jij beter in balans bent, kun je alle stormen doorstaan. Wanneer jouw specifieke situatie daarom vraagt, kunnen wij andere specialisten uit ons netwerk inschakelen. 


Nú is het beste moment om in actie te komen!

CERTIFICERING EN OPLEIDING

Voorzijnraap beschikt over de volgende certificeringen. 

DISC- & Drijfveren

Online assessment die je voorkeursgedrag in kaart brengt en de drijfveren die dat gedrag veroorzaken. Je drijfveer is de motor achter je gedrag, de twinkeling in je ogen. 

HRM Profielen

Neuro Linguïstisch Programmeren

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) - Door middel van NLP kunnen mensen hun innerlijke mogelijkheden beter benutten. Men wordt sterker als persoon, beter in het werk en communiceert soepeler.

Nederlandse vereniging voor NLP

Sociaal panorama

SociaalPanorama-FamiliePsychologie - De mensen en gebeurtenissen die belangrijk voor je zijn, hebben een plekje in je mentale ruimte. Met het sociaal panorama model kun je die kaart analyseren en doelbewust aanpassen.

Sociaal Panorama

REFERENTIES