Why + Why = ?
Logo nieuw
Why + Why = ?

Voorzijnraap Executives rondden onlangs een opdracht af die ging over de strategie van de onderneming. Om daar met nieuwe energie naar te kunnen kijken, begonnen wij bij de mensen die de onderneming in de kern vormen.

Wij spraken met de directeuren over de Why? in hun leven: waarom doen zij de dingen die zij doen? Geholpen door een DISC Gedrags- & Drijfverenanalyse werd duidelijk wat hun individuele energiebronnen zijn. Maar ook welke zij gezamenlijk delen en hoe die samenkomen in de Why? van de onderneming. Wat verbindt hen? Welke krachten worden gebundeld? De Missie van de onderneming werd opnieuw bevestigd met actueel vernieuwd inzicht.

Met de missie eenmaal vastgesteld, was het formuleren van een aangescherpte strategie snel voor elkaar en ontstond ruimte om de markt- en klantwensen te koppelen aan het vertoonde gedrag van álle betrokkenen in de organisatie. Met die duidelijke beelden voor ogen, werkt het directieteam nu aan nieuwe functieprofielen die passen in de nieuwe stijl en cultuur van de onderneming. Samen met een aantal medewerkers en een betrokken Ondernemingsraad. Dát levert geweldig veel energie op waar klanten direct het nut van ervaren!

Mooie opdracht, vlot traject, zeer tevreden klant = de Why? van Voorzijnraap Executives