Het schip onderhouden terwijl het voor de wind vaart
Logo nieuw
Het schip onderhouden terwijl het voor de wind vaart

Deze week begon Voorzijnraap Executives met een nieuwe opdracht. Een jonge ondernemer heeft het bedrijf van zijn ouders overgenomen en heeft groei ambities. Het mooie van deze man is dat hij zich goed realiseert dat hij straks in een grotere onderneming met meerdere vestigingen op geografische afstand een andere rolinvulling moet leveren. Nu is hij de “hands-on” manager maar straks is de ondernemer-bestuurder in hem nodig.

Voorzijnraap Executives heeft de opdracht gekregen om de onderneming te assisteren in het formuleren van de Missie, Visie en Ambitie. Maar ook in de begeleiding en ontwikkeling van de ondernemer in zijn nieuwe rol. Terwijl de business doorgaat en de onderneming moet functioneren en gecontroleerd moet groeien in activiteiten, structuren en resultaten.
Wij vinden dit een hele fijne, mooie en eervolle opdracht waar al onze expertise ingezet kan worden en onze consultants elkaar ondersteunen om in onderlinge samenwerking tot een maatwerk aanpak komen. We houden je op de hoogte!