Voorzijnraap Executives
Logo nieuw

Wat we doen

In een veranderende wereld wil je tijdig je koers kunnen aanpassen. Onze Executives adviseren je bij het vinden van de juiste richting. Wij kijken met je mee vooruit en samen bepalen we wat jij en je organisatie nodig hebben om je doelen te bereiken.

Persoonlijke ontwikkeling

De snelheid van je eigen ontwikkeling bepaalt de snelheid van de ontwikkeling van de organisatie die je aanstuurt. Onze coaching laat je aansluiten bij wat je collega’s in de snel veranderende omgeving van je nodig hebben.ORGANISATIE-ONTWIKKELING

Wij helpen bij het activeren of aanscherpen van de doelstellingen en het organiseren van de mensen, middelen en systemen op zo’n manier dat ambities gerealiseerd kunnen worden. Tijdens de realisatiefase vinden we samen de balans tussen sturen en loslaten. TRAINING

Wij trainen directie, management én medewerkers op vele gebieden. Alles is erop gericht om elke betrokkene bij de organisatie de juiste keuze te laten maken. Of ervoor te zorgen dat iedereen het gedrag vertoont dat past binnen de koers en de cultuur.
Werving & Selectie

Stevige verandering van koers of het doorzetten van een gekozen richting vraagt soms om nieuw leiderschap. Dan ontstaat de behoefte aan andere mensen met andere competenties. Wij vinden de juiste mensen voor de opdracht die er ligt.
Blog

Op onze blog delen onze adviseurs hun inzichten. Door het delen van ervaring laten we zien welke problemen we in de praktijk tegen komen en hoe deze opgelost kunnen worden.
Naar de blog